Solar Room heating

Hoe het werkt

De warmwater en verwarmings installaties van SONNENKRAFT® gebruiken energie van de zon om het water in de CV en het sanitair water voor keuken en badkamer op te warmen.
Meer informatie

COMFORT E

Naar boven

COMFORT E

De COMFORT E uitvoering van SONNENKRAFT® is de voordeligste oplossing voor iedereen die zowel warm water als verwarming nodig heeft. Deze installatie bestaat uit onze gloednieuw ontwikkelde PSR-E tank met een zeer efficiënt pompstation en een intelligente vers water moduul. Het kan tot 30 % van uw verwarming en 80 % van uw benodigde warm water leveren.

 

NIEUW VERS WATER MODUUL

Vers, hygiënisch warm water naar behoefte. Een intelligent apparaat dat de juiste hoeveelheid warm water levert wanneer dit nodig is. Omdat er geen opslag van warm water voor huishoudelijk gebruik is, is er geen noodzaak voor bacterie groei preventie.

 

VERBETERING VAN DE STRATIFICATIE
De nieuwe zonne-wisselaar is gemonteerd tussen twee platen; resultaat, een snellere opwarming van het bovenste gedeelte van de tank en een hoger temperatuurverschil in de tank. Ook een betere prestatie van verwarmings ondersteuning gedurende de koudere maanden van het jaar. De nieuwe isolatie past perfect en reduceert het warmte verlies.

 

IN HOOGTE VERSTELBARE STEUNEN
Dit zorgt voor een perfecte plaatsing van de tank, zelfs op ongelijke vloeren. De bodem afdekking verbergt de steunen voor een fraaiere afwerking.

 

PSKR18/HE
De HE versie van de PSKR18 is uitgebracht met een nieuwe besturing voorzien van een gemakkelijk te bedienen paneel. De nieuwe module verhoogt de prestaties inzake doorstroming met 30%

COMFORT E PLUS

Naar boven

COMFORT E PLUS

De COMFORT E Plus is de geavanceerde zonne warmte uitvoering voor warm water en verwarming.
Deze uitvoering kan tot 40 % van uw verwarming en tot 80 % van uw sanitaire warm water behoefte dekken. Het bestaat uit een gloednieuw ontwikkelde PSC-E tank met een intelligente vers water module, een zeer efficiënte stratificatie module, met als extra optie een verwarmings circuit module. Allen zo ontworpen dat ze perfect op elkaar aansluiten.
De verwarmings module HKM20 kan ook gemonteerd worden op de COMFORT E Plus uitvoering, om zo direct de radiatoren of vloerverwarming, tijds- en weersafhankelijk te laten werken. De RAS20 zorgt voor de meest efficiente toepassing van thermische zonne energie in combinatie met bestaande verwarming, in het bijzonder met condenserende ketels.

 

NIEUW VERS WATER MODUUL
Vers, hygiënisch warm water naar behoefte. Een intelligent apparaat dat de juiste hoeveelheid warm water levert precies wanneer dit nodig is. Omdat er geen opslag van warm water voor huishoudelijk gebruik is, is er geen noodzaak voor bacterie groei preventie.

 

20% REDUCTIE VAN WARMTE VERLIES
De nieuwe PSR tank is op een aantal punten verbeterd. De spiraal is ingekapseld, het bovenste gedeelte van de tank wordt sneller verwarmd en er is een groter temperatuur verschil in de tank. Dit alles leidt tot een betere opbrengst voor ondersteuning van de verwarming gedurende de lente en herfst.

IN HOOGTE VERSTELBARE STEUNEN
Dit zorgt voor een perfecte plaatsing van de tank, zelfs op ongelijke vloeren. De bodem afdekking verbergt de steun voor een fraaiere afwerking.

 

STRATIFICATIE MODUUL
De SLM50HE garandeerd een optimale stratificatie in de opslag tank. De hoog rendement pompen zorgen voor een laag energie verbruik.