Solar Room heating
Solar Room Heating

1

Hoe het werkt

De zon verwarmt de vloeistof in de collectoren op Uw dak. De warmte van deze collector vloeistof wordt naar de spiraal in de heetwater buffer gepompt en daarbij wordt CV water opgewarmd. Wanneer warm sanitair water nodig is in de keuken of badkamer, wordt het koude sanitair water d.m.v. een vers water module via het warme bufferwater opgewarmd. Deze oplossing is ook geschikt om b.v. een zwembad te verwarmen.

Solar Room Heating

2

Uw voordeel

ECONOMISCH
De COMFORT E en COMFORT E Plus uitvoeringen maken Uw huis veel energie zuiniger hetgeen u elke dag weer geld bespaart. De oplossingen verhogen het energie label van Uw huis.De aanschafkosten vallen weg bij een verhoging van de waarde.

 

HET MILIEU

Verbranding van olie en gas wordt gezien als een belangrijke oorzaak van de uitstoot van broeikasgassen in de atmosfeer. Daarom hebben de overheden in bijna alle landen aggresieve doelen gesteld om de CO2 emisie te verlagen. Door het toepassen van zonne-energie voor de verwarming van uw huis of zwembad zal de CO2 uitstoot van uw huishouden verder afnemen. Door het gebruik van zonne-energie is de uitstoot van CO2 nihil.

 

ONAFHANKELIJK

Olie en gas worden schaarse hulpbronnen die in de loop van de tijd op raken. De toekomstige prijzen zijn hoogst onzeker. Gedurende de laatste 10 jaar is de olieprijs met 300% gestegen. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van zonne-energie verminderen de zorgen over het politieke klimaat in de olieproducerende landen en over

Solar Room Heating

3

Voordelen

  • Produceer tot 40% van uw verwarming en 80% van uw warm water gratis, uitgaande van een goed geïsoleerde woning
  • Gebruik van zonne energy voor zowel warmwater als verwarming zorgt voor een energie zuinige oplossing.
  • Vers, hygiënisch warm water zodra dit nodig is.
  • Europese top kwaliteit
  • Snelle en gemakkelijke installatie