SONNENKRAFT Warmtepompe

Hoe werkt het

De SOL+ uitvoering combineert Zonne energie met de HP12M lucht-water warmte pomp, het breidt ons zonne- warmte systeem uit naar een compleet en haast volledig duurzaam verwarming systeem. 100% van de volledige energievraag voor warm water en verwarming is gedekt met deze oplossing!
Meer informatie

 

SOL+

Naar boven

SOL+

De SOL+ uitvoering is SONNENKRAFT's nieuwste oplossing om onze woningen bijna energie zelfvoorzienend te maken. De uitvoering combineert Zonne warmte energie met een lucht-water warmtepomp, en elimineert de vraag naar een aanvullende gasketel.

 

De HP12M warmte pomp in de SOL+ uitvoering biedt een uitstekende efficiency door de juist gedimensioneerde componenten en gebruikmakend van een modulerende compressor en een ventilator unit. De warmtepomp is gecombineerd met een COMFORT E of een COMFORT E Plus Solar system.

 

De regelaar, met volledig grafisch aanraak scherm, verzekert dat het systeem de warmte vraag van Uw huis met een maximale hoeveelheid aan duurzame energie voorziet , het systeem dekt meer dan 90% van de benodigde energie voor warm water en meer dan 75% voor die van de verwarming met gratis energie van de zon en uit de lucht.

EUROPESE KWALITEIT EN MEER
Naast de uitstekende hoge efficiency en de Europese kwaliteit bent U verzekerd van een eenvoudige montage, lange levensduur en onderhoud dat tot een minimum gereduceerd is. En bovenal zijn de systemen fraai vormgegeven.

 

ALLES IN EEN REGELAAR
De vooraf ingestelde alles in een regelaar, heeft een eenvoudige en intuïtieve menu navigatie welke door middel van een volledig grafisch aanraak scherm het complete systeem optimaal regelt en controleert, het hele jaar door. De geïntegreerde energie balancering voor het Zonne systeem en de warmtepomp, en de mogelijkheid om te integreren in een op afstand te besturen thuisnetwerk, maakt het systeem nog makkelijker om te gebruiken!

ALLE ENERGIE HET HELE JAAR DOOR
De combinatie van de COMFORT E of de COMFORT E Plus met de warmtepomp HP12M zorgt er voor dat al het benodigde warm water en de ruimteverwarming door het systeem geleverd kunnen worden – ook in de winter, wanneer de zon minder schijnt.

 

MEEST EFFICIËNTE OP DE MARKT
Een zeer efficiënt modulerende compressor en ventilator unit zorgt voor een uitstekende COP het hele jaar door, ook in tijden van hoge en lage warmtevraag. Zelfs onder -15ºC kan deze warmtepomp 10 kW verwarming vermogen leveren. De markt heeft nog nooit een efficiëntere lucht-water monoblock warmtepomp gezien.

Download brochure SOL+

 

GAAT SAMEN MET DE VOLGENDE SYSTEEM UITVOERINGEN

COMFORT E

COMFORT E Plus

COMPACT POWER