Solar Heat Pump
Solar Heatpump

1

Hoe Het Werkt

De lucht-water warmte pomp HP12M in combinatie met Zonne warmte systeem COMFORT E of COMFORT E Plus resulteert in een compleet verwarming systeem dat geen aanvullende warmtebron nodig heeft.

Zonne collectoren verwarmen een buffertank waarin het bovenste gedeelte gebruikt wordt voor opslag van warmte voor tapwater. Een vers water module gebruikt deze energie om warm tapwater te maken. De resterende energie in de buffer tank wordt gebruikt voor verwarmen van het gebouw.

De warmtepomp wordt alleen gebruikt als er niet genoeg Zonne energie in de tank zit om aan de warmtevraag van het gebouw te voldoen. Het werkt pas dan, als er een constant vraag naar energie is, dit alles met behulp van geavanceerde compressor modulatie, wat U verzekert van een hoge mate van efficiëntie.

Gratis Zonne energie wordt ook gebruikt voor de vorstbeveiliging, dit verhoogt eveneens de efficiëntie van ons ontwerp.

Solar Heatpump

2

Uw Voordeel

ECONOMISCH
In combinatie met een COMFORT E, COMFORT E Plus of met een al geïnstalleerde Zonne warmte systeem maakt de lucht-water warmtepomp Uw huis veel energie efficiënter, dat bespaart U geld, elke dag weer. Deze oplossing voor particulieren voorziet in warm water en ruimte verwarming het hele jaar door zonder dat er een aanvullend verwarmingssysteem nodig is. De uitvoering zorgt voor een sterk verbeterde energie label, wat zich weer vertaald in een hogere waarde van Uw huis.

 
MILIEU
Verbranding van olie, gas en fossiele brandstoffen wordt beschouwd als de grootst bijdragende factor voor het vrijkomen van broeikasgassen in de atmosfeer. Dat is waarom de overheden in bijna alle landen agressieve doelen hebben gesteld om carbon dioxide emissies te reduceren. Door gebruik te maken van Zonne energie stoot U nul procent carbon dioxide uit, en het combineren van Zonne warmte systemen met een warmtepomp zorgt voor een nog hogere bijdrage aan het verminderen van CO2 emissies.

 

ONAFHANKELIJKHEID
Olie en gas zijn schaarse middelen die over een tijd kunnen opraken. De toekomstige energie prijzen zijn onzeker. Gedurende de laatste 10 jaar is de olie prijs 300 % omhoog gegaan. Als Zonne warmte energie met een warmtepomp gecombineerd wordt, zal Uw huishouden haast energie zelf voorzienend worden ,wat de afhankelijkheid van deze fossiele energie minimaliseert, en de zorgen om deze prijsverhogingen en schaarsheid wegnemen.

Solar Heatpump

3

Voordelen

  • D.m.v. een intelligente combinatie van zon en  een warmtepomp, dekt deze oplossing de gehele warmtevraag 90% voor warm water en meer dan 75% van de warmtevraag is gedekt door energie van de zon en uit de lucht, en dat gratis.
  • Compleet verwarming systeem gemaakt in Europa, met een superieur kwaliteitsniveau, de hoogste efficiëntie en een uitstekend bedieningscomfort.
  • Vers, hygiënisch warm water constant geleverd, zonder onderbreking
  • Snelle installatietijd d.m.v. “Plug & Flow"
  • Een regelaar met aanraakscherm en WEB-applicaties om de complete verwarming te besturen.