Tanks
DHW

De DHW is een eenvoudig te installeren heet water tank. Deze is voorzien van geteste componenten en bewezen technologie, om duurzaamheid en efficientie te verzekeren. Dit alles in een gloednieuw modern ontwerp.

 

PLUG AND FLOW
Elk onderdeel en detail van de DHW is gemaakt om gemakkelijke en snelle montage mogelijk te maken.

 

BEWEZEN TECHNOLOGIE
De onderdelen en technologie van de DHW zijn van de gebruikelijke hoge kwaliteit zoals alle SONNENKRAFT produkten

 

UNIEK ONTWERP
Het ontwerp van de DHW is een verhaal op zich zelf. We hebben veel moeite gedaan om de DHW een fraai/ slank uiterlijk te geven dat een minimum aan ruimte inneemt.

 

Download datasheet

ELB

De ELB heet water tank zorgt voor zeer laag warmteverlies door de direct op de tank gespoten isolatie. Voor de twee grootste modelen kan de isolatie verwijderd worden om de tank eenvoudiger te transporteren.

Plug and flow
Ieder onderdeel en detail van de ELB is gemaakt om installatie snel en gemakkelijk te laten verlopen.

BEPROEFDE TECHNOLOGIE
De onderdelen en technologie van de ELB zijn gemaakt volgends de gebruikelijke hoge standaard van alle SONNENKRAFT produkten.

HOOG RENDEMENT
Het grote warmtewissel oppervlak maken de tank bij uitstek gechikt voor het gebruik van zonne-energie.

 

Download datasheet

PSR-E

Naar boven

PSR

De nieuwe PSR-E tank biedt een snelle beschikbaarheid van zonne-energie door een goed gebalanceerd en innovatief stratificatie ontwerp. De PSR800E kan aangesloten worden op de PS800E en de PSR1000E kan aangesloten worden op de PS1000E

 

20 % WARMTEVERLIES REDUCTIE
Door het gebruik van perfect om het oppervlak van de tank passende fleece, wordt het schoorsteen effect geëlimineerd en worden de aansluitingen op de tank beter geïsoleerd.

 

VERBETERDE STRATIFICATIE
De zonne wisselaar is ingekapseld, het gevolg is een sneller verwarmen van het bovenste gedeelte van de tank, hetgeen leidt tot een betere benutting van zonne-energie tijdens de herfst en lente.

 

RETURN LINE STRATIFICATIE
In de nieuwe PSR-E tank is het niet nodig om een stratificatie plaat en een hoger temperatuur verschil te hebben.

 

Download datasheet

PS-E

Naar boven

PS

De PS-E tank is de optimale oplossing voor het opslaan van energie met hoge temperaturen. Het kan zowel als na-verwarming of samen met het lagenvul module en verswater module werken.

 

20 % WARMTE VERLIES REDUCTIE
Door het gebruik van perfect om het oppervlak van de tank passende fleece wordt het schoorsteen effect geelimineerd en worden de aansluitingen op de tank beter geïsoleerd.

 

PERFECT VOOR GROTE INSTALLATIES
Met de mogelijkheid om als parallele installatie in te zetten, is de PS tank de beste keuze voor grote installaties.

 

NIEUWE COMBINATIES
De PS800E kan nu gecombineerd worden met de PSC800E en PSR800E en de PS1000E kan gecombineerd worden met de PSC1000E en PSR1000E.

 

Download datasheet

PSC-E

Naar boven

PSC

Met de nieuwe PSC-E tank krijgt u de beste temperatuur-lagen gedurende laden en ontladen. De PSC800E kan aangesloten worden op de PS800E en de PSC1000E kan aangesloten worden op de PS1000E

 

20% WARMTE VERLIES REDUCTIE
Door het gebruik van perfect om het oppervlak van de tank passende fleece wordt het schoorsteen effect geelimineerd en worden de aansluitingen op de tank beter geïsoleerd.

 

MEEST EFFICIENTE TANK
Wanneer de PSC-E tank wordt gecombineerd met de nieuwe FWM en SLM modules en de energie efficiënte RAS krijgt u de meest efficiente oplossing van vandaag.

 

IN HOOGTE VERSTELBARE STEUNEN(OPTIONEEL)
Perfecte plaatsing van de tank, zelfs geïnstalleerd op oneffen oppervlaktes. De nieuwe bodem afdekking zorgt voor een afscherming van de ontstane ruimte veroorzaakt door het afstellen van de hoogte.

 

Download datasheet