Solar Hot Water

Hoe het werkt

De tapwater uitvoeringen van SONNENKRAFT® gebruiken energie van de zon om het sanitair water op te warmen voor gebruik in de keuken of de badkamer.
Meer informatie

COMPACT E

Naar boven

COMPACT E

Het hoeft niet duur te zijn om energie zuinig te worden. SONNENKRAFT® biedt u de gemakkelijkste oplossingen om zonne-energie te gebruiken in uw huis.
Deze installaties van eersteklas Europese kwaliteit bieden oplossingen voor een langdurige energievoorziening met een positief effect op het milieu.

EENVOUDIGE INSTALLATIE
Eenvoudg uit te voeren, montage door middel van “Plug and Flow”. Dankzij het slanke ontwerp, de Compact E neemt maar weinig plaats in.

REGEL UNIT
Een gloednieuwe en bijzonder eenvoudige regelunit zorgt er voor dat de COMPACT E gemakkelijk te bedienen is. Het vereist ook een minimum aan onderhoud.

BETROUWBARE TECHNOLOGIE
De oplossing is gebaseerd op bewezen en duurzame technologie. Alle onderdelen zijn van eersteklas kwaliteit en gemaakt in Europa.

NAUWKEURIG OP ELKAAR AFGESTEMDE COMPONENTEN
Alle onderdelen zijn door en door getetst en nauwkeurig op elkaar afgestemd. We gebruiken bewezen technologie om duurzaamheid en efficiëntie te garanderen.

COMPACT PLUS

Naar boven

De COMPACT Plus uitvoering biedt de voordeligste oplossing voor de levering van grote hoevelheden warm water voor huishoudelijk gebruik.
Vooral omdat deze uitvoering de garantie biedt voor een installatie van Europese top kwaliteit, goed voor een langdurige energie- voorziening met positieve gevolgen voor het milieu.

GEMAKKELIJK TE BEDIENEN
Het intuitive en goed geteste controle paneel van de COMPACT Plus uitvoering zorgt voor een gemakkelijke opstart en bediening.

FLEXIBELE MONTAGE MOGELIJKHEDEN
De PSKR kan zowel op de muur als direct op de tank worden gemonteerd , dit spaart ruimte en extra leidingwerk . Afhankelijk van de montage die voor U van toepassing is.

BETROUWBARE TECHNOLOGIE
De uitvoering is gebaseerd op bewezen en duurzame technologie. Alle componenten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt in Europa.

 

PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMDE COMPONENTEN
Alle componenten zijn grondig getest en op elkaar afgestemd. Wij maken gebruik van beproefde technologie om een langdurige en efficiente werking te verzekeren.