Mission and Vision

Onze missie: We maken dat de zon beter voor U werkt.

WIJ MAKEN
Het is SONNENKRAFT die het verschil maakt

 

DE ZON
De zon is onzegrootste hulpbron en vormt de basis voor onze industrie

 

BETER
Wij blijven bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van onze producten. Om de opbrengst uit zonne-energie verder te verbeteren.We kunnen gebruik maken van haar energie om warmte, koeling, warm water en elektriciteit op te wekken - en deze mogelijkheden van energie opwekking combineren.

 

VOOR U
Wij bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende wensen op het gebied van energie opwekking. We zetten de zon aan het werk, voor Uzelf, Uw bedrijf of huishouden, en wij trachten steeds de beste oplossing te vinden - ongeacht de complexiteit of omvang van de wensen.

Onze visie: Zonne-energie als natuurlijk onderdeel van elk gebouw.

Zonne-energie is de beste energie bron ter wereld. We willen dat iedereen zich daarvan bewust wordt, en dat zonne-energie een vanzelfsprekend onderdeel wordt van elk gebouw, of het nu om verwarming, warm water, koeling of electriciteit gaat. Wij willen de pioniers zijn die eerst Europa en dan de rest van de wereld laten zien wat de mogelijkheden zijn voor een optimaal gebruik van zonne-energie, ook uit het oogpunt van milieu, gebruiksgemak en kostprijs.